TESTIMONIALS

Ervaringen van mensen

Al enige tijd geleden ben ik bij Marion geweest om de gevoelens van mijn scheiding te verwerken. Ik heb de keuze voor de scheiding destijds zelf gemaakt en ik voelde nog wel schuldgevoel omdat het gezin nu gebroken was. Over het algemeen zit ik veel in mijn hoofd en juist door te tekenen, schilderen en kleien kon ik het denken loslaten en dat was al een prettige ervaring. Marion stelde heldere vragen over de werkstukken waardoor ik vervolgens weer inzichten kreeg. Marion kan goed doordringen tot de kern

Ellen (41 jaar), individueel traject:

De workshop vorige week bij jou vond ik heel leuk om te doen en je manier van zijn en begeleiden vond ik heel prettig; het was echt een heel fijne dag

Ilsemarysol (40 jaar), workshop

Afgelopen zondag heb ik de workshop ‘Boodschap aan jezelf’ bij jou gedaan. Wat heb ik een geweldige leuke dag gehad! Lekker ontspannen en heerlijk geschilderd. En wat ging de dag snel voorbij. De boodschap aan mezelf vond ik heel waardevol en mooi. Wat er allemaal niet naar boven kan komen als je dieper in je gevoel gaat…zouden we allemaal eens moeten proberen. Een kadootje:-)
Ik wil je nog bedanken voor deze heerlijke, relaxte, bijzondere dag!

Cynthia (44 jaar), workshop

Met de zeer  prettige manier van werken heb ik met Marion mijn muren ontdekt die ik “veilig” om mij heen had gebouwd. Ik heb ze getekend en van klei gemaakt. Het onbewuste werd ik mij hierdoor bewust. Hierdoor kon ik er mee aan de slag. Inmiddels zijn de muren op een liefdevolle manier “afgebroken”.  Op welke manier je ook aan het werk gaat het komt vanzelf op papier of krijgt het vorm. Het verbaasde mij wat ik allemaal met potloden, papier en klei kon neerzetten. Als je aan de slag gaat met Marion, komt het vanzelf eruit en kun je het een beeld geven.

Christine (52 jaar), individueel traject

Allereerst verbaasde mij het effect van kunstzinnige counseling op mij tijdens de kindercoaching opleiding. Met creativiteit en de juiste vragen heeft Marion mij geïnspireerd en ontzettend geholpen. Ik heb enorm veel opgestoken tijdens de lesdagen van de opleiding, en toen ik het zelf even moeilijk had op privé gebied heeft Marion mij ook super geholpen. Ik raad haar niet alleen aan als docent maar ook echt zeker als coach. Graag wil ik haar en de werkwijze met een paar losse woorden omschrijven: Rustig, creatief, eerlijk, respectvol en vooral begripvol. Ik hoop dat ze nog vele andere een zetje in de goede richting kan geven en vooral kan helpen. Mij heeft ze enorm geholpen.

Renée (23 jaar), individueel traject en cursist kindercoach opleiding

In eind 2012 leerde ik Marion kende bij de Kindercoach opleiding van de Jip & Jan Academie. Ik had mij aangemeld voor de module ‘Introductie kindercoach’. Ik twijfelde of ik wel de hele opleiding wilde volgen. Door de aandacht, de lieve maar vooral wijze woorden van Marion, besloot ik het toch te doen. Zij heeft mij geleerd om (nog meer) mijn kwetsbaarheid te durven tonen, vooral naar mijn buikgevoel te luisteren, mijn onzekerheden te onderzoeken, maar bovenal mij zelf te zijn! Nu ik mijn opleiding heb afgerond, koester ik vooral de fijne band tussen ons die toch een beetje is ontstaan…Marion is nl. zo’n prachtig pareltje die je maar heel soms in je leven mag tegenkomen!

Florien (38 jaar), cursist kindercoach opleiding

Bono heeft in de creatieve therapie veel inzichten en handvatten gekregen om steviger in zijn schoenen te staan

Anne (42 jaar), moeder van Bono (10 jaar)

Ik vond het fijn bij Marion en ik heb er veel geleerd

Bono (10 jaar), individueel traject

Tijdens de opleiding kindercoach heb ik Marion ontmoet. Zij straalt een natuurlijke rust uit waardoor je makkelijk jezelf kunt zijn bij haar. Tijdens de (creatieve) modules van Marion heb ik geleerd meer “echt te voelen”, te leren luisteren naar mijzelf, loslaten wat niet belangrijk is………Het zijn voor mij dan ook niet alleen leerzame lessen geweest voor het vak kindercoach maar bovenal heeft het mij persoonlijk heel veel gebracht. Dank je wel. Liefs Mascha

Mascha (35 jaar), cursist kindercoach opleiding

Kleine kunst is grote kunst. Sterke voorbeeldmatige module, waarin zowel inhoudelijk als de procesmatige kant van het counselen in het klein geoefend werd, met groots effect. Heb het gevoel dat ik een stevige basis heb ontwikkeld als coach om ook de creativiteit in te zetten. Het gaf mij inzichten in mijn eigen ontwikkelingsproces via prachtig uitgewerkte teken, schilder en boetseeropdrachten, als ook in het oefenen van het counselen onder de deskundige begeleiding van Marion. Hierdoor heb ik mijn eigen professionele kwaliteiten kunnen verdiepen en voel ik meer vertrouwen in eigen kunnen. Klein geoefend, groots gedaan!

Marjanne, cursist training Creatief Coachen voor Professionals

Marion is een mooi mens met zoveel positieve energie om zich heen. een gesprek met haar geeft mij altijd weer kracht om verder te gaan

Karin (49 jaar), individueel traject

Marion heeft mij geholpen inzicht in mijzelf en situaties te krijgen. Zij heeft mij een deel van mezelf laten ontdekken waar ik voorheen aan voorbij ging. Dit alles op een heel pure, fijne en vrolijke manier. Marion is voor mij een heel fijn mens en coach

Justine (35 jaar), individueel traject

Hoe zet ik creativiteit in bij het coachen? Dit was eigenlijk de vraag waarmee ik de cursus begon. Maar het werd zoveel meer! Zelf te ervaren wat creativiteit is en doet, was een práchtige en kráchtige ervaring. Wat een ont-dekking, wat een beleving, wat een verandering dit ook kan geven in het ‘echte’ leven. Ik heb vele tools gekregen om in te zetten bij mijn werk als coach, zowel wat betreft de opdrachten, als ook in het counselen. Lieve Marion, bedankt voor je woorden, je inzichten, je betrokkenheid, voor vijf zeer waardevolle dagen!

Janneke, cursist training Creatief Coachen voor Professionals

Ik heb de cursus echt als een veelzijdige ervaring ervaren! Allereerst heeft het me op professioneel vlak veel gebracht. Ik heb ervaring en ideeën kunnen opdoen van alle mogelijkheden die je binnen het creatief coachen hebt, een set aan fijne voorbeeldopdrachten en een manier om structuur aan je traject te geven en gelijktijdig je vrijheid te behouden. Daarnaast ben ik er ook nog persoonlijk en creatief van gegroeid, waar ik echt van genoten heb. Marion schuwt t niet om de vinger op de zere plek te leggen, maar dit doet ze met veel warmte en begrip. Yes, ik ben bang dat ik alleen maar vol lof ben 😉

Anne, cursist training Creatief Coachen voor Professionals

Ik heb bij Marion een vijf-daagse coach workshop gevolgd. Vijf dagen lijken zo kort, maar het was werken, flink aan de slag met jezelf en met anderen. Ik heb er veel van geleerd en Marion je hebt mij enorm geïnspireerd. Ik heb ervaren dat mijn creatieve roots nog volledig aanwezig zijn. En dank aan mijn mede-cursisten, we hebben in die korte tijd een hechte band gekregen.

Hannie, cursist training Creatief Coachen voor Professionals

De vijfdaagse training ‘Creatief coachen voor professionals’ heeft mij geïnspireerd, gemotiveerd en  doen groeien op persoonlijk en professioneel vlak.Marion heb ik ervaren als een warme persoonlijkheid, met oog en aandacht voor alle cursisten. Open en eerlijk met betrekking tot mijn plussen én minnen. Dank je wel!

Wendi, cursist training Creatief Coachen voor Professionals

Mijn beslissing om de cursus Creatief Coachen voor professionals bij Marion te doen, is een hele goede gebleken. Marion is deskundig en weet daarnaast een hele fijne, open sfeer te creëren. Creatief Counselen is een prachtig middel om verder te komen in je leven. Om persoonlijke groei te ervaren, inzichten te krijgen in je denkpatronen en overtuigingen. Door ook zelf de opdrachten te doen en door te oefenen met proefpersonen heb ik dit keer op keer mogen ervaren.

Yvonne, cursist training Creatief Coachen voor Professionals:

Marion, ik wil je bedanken voor wie jij bent. Je ZIJN werkt inspirerend en het was een oase-gevoel in je atelier. Even tijd en ruimte om nieuwe voeding op te nemen. Je bent een mooi mens!

Willie, gezinscoach, cursist training Creatief Coachen voor Professionals

Lieve Marion, dankjewel voor het delen van je kennis en inspiratie, voor je support én je helderheid in observeren en spiegelen. Door jouw interventies heb ik weer een aantal waardevolle inzichten en handvatten gekregen

Jeannette, zelfstandig coach, cursist training Creatief Coachen voor Professionals

Elke werkdag heb ik nu standaard creatieve spullen mee en vragen mijn zorgkinderen steevast wat er in mijn tas zit. Daarnaast zijn de creatieve avonden met tieners echt een succes.
Ik ben heel blij dat ik aan deze training mee heb gedaan en het vooral mezelf cadeau heb gedaan.
Super super bedankt voor deze ervaring, lieve Marion.
Voor mij 1 om nooit te vergeten. Ik ben je dan ook erg dankbaar.

Chantal

Niet van deze wereld
Zo voelde ik mij
Waar is die enorme kracht
Waarom kan ik daar niet bij

Wat is de blokkade
Waar zit de rem
Die enorme kracht
Hoe lokaliseer ik hem

Tekenen, schilderen
En werken met klei
En zowaar
Ik kwam dichter en dichterbij

Niet denken maar doen
Wat het motto hier
En creativiteit
Voor mij een goede manier

Van deze wereld
Is dat wat ik ben
Krachtiger en blij
Dat ik kunstzinnige counseling nu ken

Marcel (44 jaar), individueel traject:

Het Maanatelier
Wynserdyk 39
8734 GE Easterein

06-43043187
marion@hetmaanatelier.nl
KvK: 32165939
BTW: NL002173532B81

VERHUISBERICHT

Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
Wynserdyk 37
8734 GE Easterein

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief