Opleiding Creatief Kindercoach

Al jaren werk ik samen met Helen Purperhart van de Kinderyoga Academie en verzorg ik als gastdocent de opleiding Creatieve Kindercoaching.

Door mijn verhuizing naar Friesland moesten we even zoeken naar een nieuwe passende vorm en dat is gelukt! Vanaf september 2022 bieden we de opleiding in een hybride vorm aan. Dat wil zeggen dat er een mix van online, live online en live op locatie lessen is.

En de locatie is…. Het Maanatelier! Zo leuk om je nu hier te mogen ontvangen voor de creatieve lesdagen. In het atelier kunnen we lekker aan de slag met tekenen, schilderen en boetseren.

Dus, wil jij graag leren om kinderen te coachen met creativiteit? Of ben je al kindercoach en wil je je bijscholen in de creatieve werkvormen? Kijk dan snel op de site van  de Kinderyoga Academie. Via deze link vindt je alle inhoudelijke en praktische informatie en kun je je ook aanmelden.

De volgende training is in het najaar van 2024 en de planning vind je hieronder.

Lesdata en lestijd op maandagen

Zoom start             2 sep 2024         10-12.30 uur   

Lesdag 1                 16 sep                  10-16 uur

Lesdag 2                30 sep                 10-16 uur

Lesdag 3                14 okt                  10-16 uur

Lesdag 4                11 nov                 10-16 uur

Zoom Q&A            9 dec                  10-11 uur

Zoom Q&A            6 jan 2025        10-11 uur

Zoom afsluiting    3 feb                  10-12.30 uur

Even wat quotes van cursisten:

“De opleiding is weliswaar kort, maar zeer krachtig! Gecomprimeerd. Heel helder gestructureerd, veelzijdig, superfijn om in het prachtige atelier fysiek samen te zijn en ook deels vanuit eigen huis te werken met een goede reader en veel boekentips. De afwisseling tussen online en daar zijn vond ik heel prettig omdat ik van ver kwam en het was slim gedaan qua tijdsindeling.”

“Marion is wetenschappelijk & creatief opgeleid: veelzijdig; een stevige bodem van psychologische pedagogische kennis en een rijke ervaring aan speelse creatieve vrije opdrachten. Door haar jarenlange ervaring als coach/begeleider en grote betrokkenheid heeft ze een gedegen en uitstekend onderbouwd programma en is gul in het delen van kennis, voorbeelden, weetjes, praktische handigheidjes en feedback. Haar holistische visie en wakkere precieze aanpak omarmen alle aspecten van het coachen.”

“Ik heb geleerd in de opleiding dat als je je creativiteit in je de vrije loop laat er altijd iets uitkomt. Dat het niet mooi of lelijk is, alles betekent iets en zegt iets over jezelf. Alle materialen die er in het maan atelier zijn waren een ontdekkingsreis voor mij, sinds de kleuterschool niet echt meer mee gewerkt. Hoe heerlijk om je handen letterlijk in de klei te met hebben, met verf te kliederen en alles wat er nog meer is. Ik heb geleerd het gewoon te doen, en te maken vanuit je hart, niet vanuit je hoofd.”

“Ik heb geleerd op mezelf te vertrouwen, iets te tekenen en dat het goed is. Ook lichaamswerk, ademen, je laten horen was nieuw voor mij. Door het te doen, de schaamte te laten voor wat het is kwam ik dichter bij mezelf. Dat was goed, alles was goed. Ik ben er persoonlijk sterker door geworden. Geef beter mijn grenzen aan en laat minder snel over me heen lopen.  Daarnaast zie ik nu als mijn missie kinderen een hand te geven een samen een stukje uit hun leven “op te lopen”. “

 

Vragen? Stel ze hier

  Het Maanatelier
  Wynserdyk 39
  8734 GE Easterein

  06-43043187
  marion@hetmaanatelier.nl
  KvK: 32165939
  BTW: NL002173532B81

  VERHUISBERICHT

  Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

  Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
  Wynserdyk 37
  8734 GE Easterein

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief