Opleidingen

Ik hou heel erg veel van mijn werk en ik geloof dat mijn manier van werken zo mooi, helpend en effectief is, dat het de moeite waard is om dit door te geven. Ik heb dus al mijn kennis en ervaring als orthopedagoog, gezinshulpverlener, jeugdhulpverlener, creatief coach, kunstzinnig counselor en tekentherapeut gebundeld en een aantal trainingen en opleidingsmodules ontwikkeld, waarin ik je meeneem op ontdekkingsreis in jezelf, als mens en als professional, maar vooral ook in de wondere wereld van de helende creativiteit.

Ik ben als docent geregistreerd bij het CRKBO (het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

 

Ik heb een 5-daagse training ontwikkeld voor hulpverleners en zorgprofessionals die creatief met (jong) volwassenen willen werken. Deze vindt plaats in mijn Maanatelier en je kunt hier meer informatie vinden over de inhoud van deze training. Iedere zomer is er ook een Zomerweek waarbij je binnen een week de 5 lesdagen in het atelier volgt en hier ook logeert. Lekker snel en intensief met elkaar lekker veel leren om na de zomer fris en verrijkt weer aan het werk te gaan. Kijk hier voor de data.

Heb je nog geen of weinig ervaring, maar wel veel zin om je uitgebreid te verdiepen in jezelf, in coachen en in werken met zingeving en creativiteit? Dan is er het Jaarprogramma Creatief Coachen, dat bestaat uit 16 losse lesdagen of 8 weekenden inclusief overnachting. Je kunt hier alles lezen over de inhoud en data. Een mooi, rijk programma waarin ik alles waar ik van hou heb samengevoegd. 

De inhoud van al mijn trainingen en opleidingen wordt nog ondersteund door een online lesomgeving met filmpjes, voorbeelden en inspirerende links. Zo kun je een gemiste dag gemakkelijk inhalen en alles thuis nog es rustig bekijken. 

Tenslotte heb ik in samenwerking met Helen Purperhart van de Kinderyoga Academie een hele leuke kortdurende opleiding tot Creatief Kindercoach samengesteld. Daarover kun je hier alles lezen!

Vragen? Stel ze hier

  Het Maanatelier
  Wynserdyk 39
  8734 GE Easterein

  06-43043187
  marion@hetmaanatelier.nl
  KvK: 32165939
  BTW: NL002173532B81

  VERHUISBERICHT

  Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

  Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
  Wynserdyk 37
  8734 GE Easterein

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief