Chakra’s

Het thema van de atlierlessen in 2018 waren de 13 chakra’s. Ik was redelijk goed bekend met de 7 chakra’s, zoals die bijvoorbeeld bekend zijn binnen de yoga. Maar ik las steeds vaker over de 13 chakra’s: een nieuwe kijk op energie en een nieuw bewustzijn maken dat er 6 nieuwe chakra’s extra te onderscheiden en ontdekken zijn. Dat leek me een interessant uitgangspunt voor een nieuwe creatieve ontdekkingstocht in het atelier, dus gingen we daar mee aan de slag, iedere maand een ander chakra. 

Binnenkort (waarschijnlijk lente 2023) zullen deze lessen ook online beschikbaar komen. Iedere 2 weken ontvang je een nieuwe les over een nieuw chakra. We zullen werken van beneden naar boven, dus van stuit naar kruin, van aarde naar hemel.

Het complete programma duurt dus 26 weken, een half jaar. Je betaalt in 6 maandelijkse termijnen van €25.

Iedere les bestaat uit achtergrondinformatie, uitgeschreven en in een filmpje en natuurlijk een creatieve opdracht, ook uitgeschreven en gefilmd, die je helpt te verbinden met de energie en het thema van het betreffende chakra. Daarnaast zal ik voor ieder chakra een meditatie of lichaamsgerichte oefening geven.

Dit programma richt zich op het vergroten en/ verdiepen van ons lichaamsbewustzijn, waarbij het fysieke en energetsiche lichaam beide aandacht krijgen. Hoe verhouden het fysieke en het energetische zich bij jou? Hoe kan energie je fysieke lijf en leven dienen en vice versa?  

Waar bevindt ieder chakra zich in ons lichaam en welk levensthema raakt het? Door de chakra’s te kennen, leer je jezelf en je thema’s kenen. Door ons bewustzijn in deze gebeiden te vergroten, kunnen we ook meer bewust balans gaan aanbrengen en een grotere mate van welzijn in lijf en leven gaan ervaren.

Zelfbewustzijn, zelfacceptatie en zelfliefde zullen zeker een boost krijgen in dit programma dat creativiteit, energie en lichaam combineert.

Interesse om tzt mee te doen? Stuur me even een berichtje dan zet ik je naam op de lijst en ben je als eerste geïnformeerd als de lessen online beschikbaar zijn.

Ja, houd mij op de hoogte

  Het Maanatelier
  Wynserdyk 39
  8734 GE Easterein

  06-43043187
  marion@hetmaanatelier.nl
  KvK: 32165939
  BTW: NL002173532B81

  VERHUISBERICHT

  Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

  Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
  Wynserdyk 37
  8734 GE Easterein

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief