Online Atelier

In 2015 startte ik met maandelijkse creatieve groepslessen in het atelier. We werkten rondom een thema of werkvorm, soms om technisch iets nieuws te leren, maar vooral om iets over onszelf te leren. Kunstzinnige projecten die de verbeelding prikkelen, je zelfkennis vergroten en prikkelen tot zelfreflectie. 

Op het hoogtepunt draaiden er drie groepen tegelijk. Door de Corona maatregelen heb ik deze activiteiten in 2020 stilgelegd en ben ik gaan nadenken over alternatieven. Zou het mogelijk zijn om online atelier lessen te geven? 

Vanaf januari 2021 is het Online Atelier van start gegaan. Als eerste heb ik mijn meest vertrouwde jaarprogramma in een online vorm gegoten: de Maandelijkse Mandala. En zo snel als praktisch haalbaar zal ik nog veel meer atelierlessen omvormen tot online lessen.

Zo kun je vanuit je eigen lekkere werkplek, op je eigen tijd, creatief aan de slag met allerlei technieken en materialen en verschillende thema’s die je leven zullen verrijken.  

Je krijgt toegang tot een mooi vormgegeven online lesomgeving, waar je lessen maandelijks of wekelijks worden ge-upload. Een les bestaat uit:

 • Uitgebreid beschreven achtergrond informatie over het thema van die les.
 • Een filmpje met beknopte achtergrondinformatie.
 • In tekst en beeld uitgewerkte creatieve opdrachten, met stap-voor-stap-foto’s.
 • Filmpjes van mijn creatieve proces ter illustratie.
 • Bij iedere creatieve opdracht een aantal uitnodigende vragen, om jouw werkstuk en proces uit te diepen.

Op dit moment kun je deelnemen aan het Jaarprogramma Maandelijkse Mandala. Voor alle informatie hierover, klik je hieronder.

De lessen over de chakra’s zijn nog niet online, maar lees alvast waar dat over zal gaan en meld je interesse vast, dan houd ik je op de hoogte! 

Vragen? Stel ze hier

  Het Maanatelier
  Wynserdyk 39
  8734 GE Easterein

  06-43043187
  marion@hetmaanatelier.nl
  KvK: 32165939
  BTW: NL002173532B81

  VERHUISBERICHT

  Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

  Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
  Wynserdyk 37
  8734 GE Easterein

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief