Oh la la, ik heb zo leuk en spannend nieuws!

Want ik ga verhuizen! En het atelier en de praktijk verhuizen (natuurlijk) met me mee.

We gaan naar Friesland, mijn lief en ik. We pakken 2 huizen en 2 bedrijven in en stoppen dat allemaal onder 1 dak. Het dak van een mooi oud pand, waar vroeger de dorpsschool was gevestigd en de schoolmeester woonde.

Er is ruimte voor alles (en nog meer) en het staat in een heel gezellig klein dorpje, omringd door heerlijke Friese weidsheid en groen. En we hebben er heeel veeeel zin in!

We verhuizen eind december en gaan de kerstvakantie goed gebruiken om het atelier helemaal in te richten zodat alle activiteiten vanaf januari daar kunnen starten. Vanaf 2022 ben ik dan te vinden in Oosterend of, op z’n Fries, Easterein, in dit geweldige huis:

Het atelier is aan huis, zo fijn! En we gaan ook ruimtes inrichten zodat cursisten kunnen overnachten.

Voor nu breekt eerst een periode van afronden, opruimen en inpakken aan. Een flinke klus, die ik met aandacht wil oppakken. Omdat het belangrijk is om goed te onthechten en los te komen van de plek waar ik met zoveel plezier en liefde heb gewerkt, gewoond, geleefd. Bijna 20 jaar in Almere, ruim 10 jaar in de Voetnoot.

Mijn huidige atelier is 35 m2, een oude kantoorruimte op de derde verdieping van de voormalige bibliotheek, die nu in gebruik is als creatieve broedplaats, midden in het stadshart van Almere. Een fijne plek om met gelijkgestemden in allerlei creatieve beroepen samen te ‘wonen’ en werken.

Ik kon mijn geluk niet op toen ik daar in 2010 een ruimte van 25 m2 mocht gaan huren. En toen ik in 2012 ging scheiden en tijdelijk in een piepklein caravannetje woonde, werd mijn atelier mijn droge, warme toevluchtsoord.

In 2015 verhuisde ik naar een verdieping hoger, een grotere en lichtere ruimte. Hier had ik genoeg plek om groepen te ontvangen en ben ik steeds meer trainingen en cursussen gaan geven, naast de individuele begeleiding. Mijn atelier en ik zijn zo eigenlijk, in een soort gezamenlijk dans, gegroeid naar wat we nu zijn: atelier, praktijk, leslokaal, en soms gewoon tearoom of ontmoetingsplek.

Deze plek zal ik ook zeker gaan missen! Net als alle leuke vrouwen die ik er heb mogen ontvangen. Mocht jij één van die vrouwen zijn, weet dat ik dankbaar ben voor onze ontmoeting(en)!

Gaandeweg de jaren voelde ik ook een groeiend verlangen, naar wat meer rust om me heen. Want in zo’n stadhart is de energie hoog en het geluid luid. Stel je maar voor, zo’n centrum waar politiebureau en ziekenhuis naaste buren zijn en waar verkeer, studenten en winkelend publiek de straten en pleinen vullen.

Dus wat een feest om te gaan verhuizen naar Friesland en om een atelier aan huis te mogen inrichten en vormgeven. Wat liggen er veel mogelijkheden, wat heb ik veel inspiratie en ideeën. Ik ga jullie helemaal op de hoogte houden! Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je niets wil missen?

Het Maanatelier
Wynserdyk 39
8734 GE Easterein

06-43043187
marion@hetmaanatelier.nl
KvK: 32165939
BTW: NL002173532B81

VERHUISBERICHT

Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
Wynserdyk 37
8734 GE Easterein

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief