Volle maan atelier

OP DIT MOMENT STAAN DE LIVE MAANATELIERS ON HOLD IN VERBAND MET DE MAATREGELEN. JE KUNT ONLINE DEELNEMEN AAN DE MAANDELIJKSE MANDALA, ALS JE TOCH HEEL GRAAG CREATIEF AAN DE SLAG WILT!

De volle maan brengt een piek van energie en scheppingskracht met zich mee, maar ook ervaren we vaak een piek aan emoties en onrust tijdens de dagen rondom een volle maan. Door deze dagen tijd te maken om te creëren, benutten we de energie goed: we kunnen onze  emoties uiten en onrust omzetten in kunstzinnige daadkracht.

We komen maandelijks op woensdag bij elkaar en gaan een paar uur heerlijk creatief en expressief aan de slag met steeds nieuwe technieken en materialen. Zo vergroot je zowel je techniek als je vermogen tot vrije expressie.

Wil jij….

 • Je creativiteit (weer) wakker kussen?
 • Een maandelijkse portie kunstzinnige inspiratie opdoen?
 • Nieuwe creatieve  technieken en materialen uitproberen?
 • Een maandelijks moment van verbinding met jezelf in goed vrouwelijk gezelschap?
 • Meer bewust worden van en meebewegen met de maan?
 • Je vrije expressie, zowel emotioneel als creatief, vergroten?

We gaan tekenen, schilderen, schrijven, boetseren en collages maken. We gebruiken hiervoor kleurpotloden, vetkrijt, pastelkrijt, houtskool, Oost-Indische inkt, ecoline, waterverf, plakkaatverf, acrylverf. We zullen iedere les aandacht besteden aan zowel een stukje techniek als aan vrije expressie. Maar vooral ook aan onszelf en elkaar.

Voor het volgende jaar heb ik de volgende data ingepland: 27 januari, 24 februari, 31 maart, 28 april, 26 mei, 23 juni, 21 juli, 25 augustus, 22 september, 20 oktober, 17 november, 22 december.

Je bent van harte welkom voor een eerste proefles, die je los afrekent. Als je enthousiast bent, krijg je een factuur per half jaar, dus voor 6 lessen. De kosten per les zijn €20. Dit is inclusief alle materialen die we gebruiken en natuurlijk zorg ik voor thee en lekkers tijdens de les.

Er is een ochtend- en een middaggroep. De lessen beginnen om 10: 00 en om 14:30 uur en duren ongeveer 2 uur. De groepen hebben, in verband met COVID-19 een maximum van 4  deelneemsters. 

Je kunt je via het contactformulier hieronder aanmelden.

Vragen? Stel ze hier

  Het Maanatelier
  Wynserdyk 39
  8734 GE Easterein

  06-43043187
  marion@hetmaanatelier.nl
  KvK: 32165939
  BTW: NL002173532B81

  VERHUISBERICHT

  Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

  Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
  Wynserdyk 37
  8734 GE Easterein

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief