Een nieuw logo.

Bijna 2 maanden geleden verhuisde ik van de Randstad naar het Hoge Noorden, van drukte naar rust, van volgebouwd naar leeg, van modern naar pittoresk, van anoniem naar ‘ons kent ons’.

Wat een verandering en wat een verademing! Ik geniet volop en neem de tijd om te nestelen in al dit nieuws.

December en januari stonden in het teken van verhuizen en verbouwen: Almere inpakken en leegruimen, Easterein vullen en verbouwen. Met hulp van heel veel lieve mensen (waar ik heel erg dankbaar voor ben!) is het allemaal gelukt. Zie hier een ‘voor’ en ‘na’ foto. Ik ben superblij met mijn atelier.

Vanaf half januari 2022 ben ik onder de nieuwe naam “het Maanatelier” actief, maar eigenlijk pas nu (eind februari) begin ik een beetje te landen en vind ik mijn werk-mojo langzaam weer terug.

Ook het logo van mijn atelier heeft een transformatie ondergaan. Met behulp van lieve Angelique hebben we het oude logo een mooie facelift gegeven. In 2010 startte ik, zonder te beseffen dat dit mijn logo zou worden, met een foto. Ik maakte deze voor in mijn folder, want een website was toen helemaal niet zo vanzelfsprekend als nu. Het zijn de handen van vriendin Anouk, beschilderd met kinderschmink en de achtergrond is het blauwe zeil dat toen in mijn huis lag. Het was eigenlijk een experiment.

Een aantal jaren later heb ik van de foto een stempel laten maken en een scan van de afdruk werd weer later mijn digitale logo.  

En nu hebben we een cirkel toegevoegd en een nachtblauw vierkant als stevige basis. De cirkel verbeeldt natuurlijk de maan maar is ook als oervorm van de mandala heel passend bij mij en mijn werk. En waar het vrouwelijke aspect door de cirkel wordt vertegenwoordigd, is het vierkant symbool voor het mannelijke aspect.

Zo fijn om beide een plek te geven in mijn logo, want ik werk veel met deze dualiteit in onszelf en in het leven: yin en yang, warm en koud, actie en rust, intiem en afstandelijk, licht en donker, binnenwereld en buitenwereld. Zonder elkaar hebben ze geen bestaansrecht. Hoe heerlijk om ze te verenigen in mijn logo, en dan ook nog met dat lieve rode hart in het centrum! Als dat niet symbolisch is.

Eigenlijk is dit voor het eerst dat ik zo bewust vorm heb gegeven aan een naam en logo voor mijn praktijk. Tot nu toe ben ik overal heel organisch en bijna ‘per ongeluk’ ingegroeid. Het voelt goed om nu zo bewust te kiezen. Zo toekomstbestendig en volwassen ook, net als een huis in Friesland kopen en een eigen atelier bouwen. 😊

Het Maanatelier
Wynserdyk 39
8734 GE Easterein

06-43043187
marion@hetmaanatelier.nl
KvK: 32165939
BTW: NL002173532B81

VERHUISBERICHT

Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
Wynserdyk 37
8734 GE Easterein

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief