Voor wie

Ouders

Maak je je zorgen om je kind? Bijvoorbeeld omdat het een ongelukkige indruk maakt,  of omdat zijn/haar gedrag af lijkt te wijken, of omdat het op school niet lekker loopt, of omdat het je thuis niet lukt om positief met elkaar om te gaan?

Creatieve coaching en kunstzinnige counseling zijn uitermate geschikte vormen om kinderen te begeleiden. Op een laagdrempelige en speelse manier ga ik met ze aan de slag. Ze hoeven niet overal woorden aan te geven, het uitbeelden of verbeelden is voldoende. Je boosheid er uit krassen op een groot vel papier, je bewust worden van jezelf door een zelfportret te schilderen, je kwaliteiten ontdekken met een spel, je trots voelen op jezelf als je een werkstuk afmaakt, groot schilderen voor meer zelfvertrouwen, boetseren voor meer focus…

Als ouder blijf je nauw betrokken bij het proces van je kind. Je krijgt van iedere sessie in ieder geval een beknopt schriftelijk verslag toe gemaild. Afhankelijk van de leeftijd en hulpvraag van  jouw kind kun je (gedeeltelijk) aanwezig zijn bij de sessies. Soms kan ik je kind beter helpen door ook met jou als ouder aan de slag te gaan. We plannen sowieso regelmatig tijd in voor een oudergesprek, waarin we de voortgang evalueren en we tijd maken voor opvoedingstips en adviezen voor thuis. Je kunt ten alle tijden via de mail je vragen stellen. Ik werk graag samen met ouders aan het oplossen van de hulpvraag van hun kind!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Het Maanatelier
Wynserdyk 39
8734 GE Easterein

06-43043187
marion@hetmaanatelier.nl
KvK: 32165939
BTW: NL002173532B81

VERHUISBERICHT

Vanaf 01-01-2022 is het nieuwe adres

Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
Wynserdyk 37
8734 GE Easterein

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief